Fortis Central Forum
September 19, 2019, 04:59:55 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Brotherhood above all circumtances  -  Fortis Central is Unity
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3 ... 10
 1 
 on: February 13, 2015, 03:53:30 AM 
Started by TheDaver - Last post by TheDaver
Es posible adquirir Viagra sin receta online usando una tienda. Varones diferentes suelen comprar genericos de Sildenafilo en Espana seguramente.

 2 
 on: September 21, 2013, 12:48:32 AM 
Started by TheDaver - Last post by TheDaver
Es importante comprar Viagra sin receta online en Espana con cierta tienda. Varones diferentes quieren comprar genericos de Sildenafilo sin receta en Espana con seguridad.

 3 
 on: July 22, 2011, 06:20:30 AM 
Started by Seraphim - Last post by Seraphim
Dim frm As Form = CType(Activator.CreateInstance(Type.GetType(Application.ProductName & ".frm" & formName, True, True)), Form)
frm.Show()

 4 
 on: January 08, 2011, 11:59:35 PM 
Started by Seraphim - Last post by Seraphim
Introduction

Connection strings in the My.Settings class are Application scoped. This causes a problem when deploying an application because the development machine only rarely will have the same connection string as the deployment target machine of your customer. Add to this the fact that strongly typed datasets' table adapters get their connection string from the My.Settings class, and this creates the need for some kind of workaround. The most common workaround I have seen involves setting the TableAdapter.Connection.ConnectionString property with the appropriate connection string before calling Fill(). However, this is non-intuitive for most people, and for very large projects, updating these commands can be problematic.

Here is a better way to persist changes to application scoped connection strings for strongly typed datasets. This will handle any number of connection string overrides you want, with only trivial editing. No need to modify or re-modify the settings.designer.vb file or set TableAdapter.Connection.ConnectionString settings on every table adapter in your project.

Background

How does it work? Well, all the settings, including the application scoped settings, are not kept in memory as read-only. So, the run-time value can be modified, and all future calls to the My.Settings item will get the modified value. What the application scoping does is refuse to persist them. So, this little addition to the MySettings class allows you to:

Update the runtime value of the application scoped setting.
Apply any saved user scoped override setting via the SettingsLoaded event before they are ever referenced by table adapters.
Persist any modified application scoped setting to the user scoped override setting via the SettingsSaving event.
Using the Code

Go to your project Properties, Settings, and make a user scoped string entry for each Application scoped connection string with the same base name plus an added suffix. For example, I use the suffix "UserOverride". If I have two application scoped connection settings called "ConnectionString1" and "ConnectionString2", then I create two user scoped strings (not (connection strings)) called "ConnectionString1UserOverride" and "ConnectionString2UserOverride".
Create a new module called Settings.UserOverride.vb, and insert this code:
 Collapse
Option Strict On
Option Explicit On
Namespace My
    Partial Friend NotInheritable Class MySettings
        Inherits Global.System.Configuration.ApplicationSettingsBase

        Private Shared userOverrides() As String = { _
            "ConnectionString1", _
            "ConnectionString2" _
        }

        Private Shared userOverrideSuffix As String = "UserOverride"

        Public Sub SetUserOverride(ByVal [property] As String, _
                                   ByVal value As String)
            Me([property]) = value
        End Sub

        Private Sub userOverride_SettingsLoaded(ByVal sender As Object, _
                ByVal e As System.Configuration.SettingsLoadedEventArgs) _
            Handles Me.SettingsLoaded
            Dim userProperty As String
            For Each appProperty As String In userOverrides
                userProperty = appProperty & userOverrideSuffix
                If CType(Me(userProperty), String).Length > 0 Then
                    Me(appProperty) = Me(userProperty)
                End If
            Next
        End Sub

        Private Sub userOverride_SettingsSaving(ByVal sender As Object, _
                ByVal e As System.ComponentModel.CancelEventArgs) _
            Handles Me.SettingsSaving
            Dim userProperty As String
            For Each appProperty As String In userOverrides
                userProperty = appProperty & userOverrideSuffix
                Me(userProperty) = Me(appProperty)
            Next
        End Sub
    End Class
End Namespace
Edit the userOverrides() array to include the names of the Application scoped connection strings in your application for which you have created user overrides. If you used a different suffix for your overrides, then change the userOverrideSuffix value also.
Now, wherever you need to update your connection string, call SetUserOverride(). For example, whenever you would want to call My.Settings.ConnectionString1 = "My new string", which is not allowed, you instead call My.Settings.SetUserOverride("ConnectionString1", "My new string").
 Collapse
' This doesn't work because ConnectionStrings are ReadOnly
'My.Settings.ConnectionString1 = "My new string"

' This works!
My.Settings.SetUserOverride("ConnectionString1", "My new string")
Go to your My Project, Application Settings, and make sure that Save My.Settings on Shutdown is enabled.



Sumber di sini

 5 
 on: January 08, 2011, 11:53:19 PM 
Started by Seraphim - Last post by Seraphim
akhirnya, saya mengajarkan cara untuk dapat haknya itu... dan HAPPY ENDING! dia dpt haknya dan saya dapat pengalaman. wekekeke


Share donk bagaimana Bung Welly mengajarkan cara untuk mendapatkan hak atas klaim garansi tersebut?

 6 
 on: January 08, 2011, 10:50:49 PM 
Started by Seraphim - Last post by Seraphim
Sejak ganti Windows 7 dah gak pernah lagi muncul error sejenis..

Makasih solusinya, Well. Kuingat-ingat klo suatu saat nanti muncul lagi  Wink

 7 
 on: January 08, 2011, 10:48:10 PM 
Started by Seraphim - Last post by Seraphim
Keren Bung WELLY, sudah kembali dari pertapaan ya? Welcome back!!!

Aq pencinta optimalisasi code, dan apabila ada short code yang bisa menggantikan satu block-code pastinya KEREN sekali  Cheesy

Code ini:
My.Computer.FileSystem.OpenTextFileWriter("coba.txt", False).Write("oke")

dan ini:
My.Computer.FileSystem.WriteAllText("coba.txt", "oke bos!", False)

Sudah aq tes dan hasilnya persis seperti yang diinginkan.. Two thumbs UP

saya tambahi pula code untuk membaca file text

My.Computer.FileSystem.OpenTextFileReader("coba.txt").ReadToEnd

 8 
 on: January 02, 2011, 12:16:16 PM 
Started by Seraphim - Last post by Welly
Sori bukan maw sok pinter, tapi ini kepanjangen, sulit lagi......
Membuat sebuah file .txt

Imports System.IO

public class Test
      public Shared Sub Main
           Dim objSW As StreamWriter
           Dim objFS As FileStream

           objFS = New FileStream("test.txt", FileMode.Create)
           objSW = New StreamWriter(objFS)
           objSW.Write("asdf")
           objSW.Close()
           objFS.Close()
      End Sub
End class

Lihatlah pada startupPath (\Bin\Debug\) aplikasi Anda, di sana telah muncul file "text.txt"


Coba ini, Source : milik sendiri
1.(masukkan code berikut di tempat yg kmu maw.)
2. kode ini hanya untuk membuat dan belum selesai(hati2 exception!), tambahkan sendiri menurut selera anda
3. nama file yg saya buat adalah coba.txt

My.Computer.FileSystem.OpenTextFileWriter("coba.txt", False).Write("oke")

atau yang ini :

  My.Computer.FileSystem.WriteAllText("coba.txt", "oke bos!", False)



 


 9 
 on: January 01, 2011, 01:16:53 PM 
Started by Yoyo - Last post by Welly
Ha..ha..ha.. tau aja Bung Welly ini klo pengalaman pribadi.. Tapi eman.. saya gagal membuat diri saya lebih penyabar. Yang saya ambil hikmahnya kemudian: di dunia ini tidak ada pekerjaan yang gampang. Termasuk menjadi seorang IT Consultant. (So wise yo?? hueekk!!)

Tapi kemudian saya segera mencarikan solusi atas hal ini. Sepulang dari proyek di Denpasar beberapa waktu lalu, saya segera mengadakan beberapa kali rapat terbatas dengan beberapa EM. Intinya menggagas sebuah divisi training. Jobdesc seorang trainer selain menyelenggarakan pelatihan kepada user juga mendokumentasikan bug dan error yang lolos Technical Testing.

Sebenarnya bukan hanya masalah Sumber Daya Manusia (dalam hal ini problematika user) yang mendasari kebutuhan akan divisi training? Dari kasus yang saya dan tim alami pada proyek tersebut. Ketika sistem yang dibangun dapat dikategorikan besar, konsentrasi yang dibutuhkan untuk menangani bug dan error dengan segera, disertai dengan kesibukan memberi pelatihan adalah hal yang sangat susah dilakukan bersamaan.

Trainernya maw orang di luar programmer dan analyst? why not tester? tester is gut trainer. dia tahu seluk beluk penggunaan program, tahu letak kesalahan program, tahu cara mengatasinya dan mengakomodasi hal2 yang muncul tak terduga. hanya saja trainer dari seorang tester perlu diberikan kemampuan komunikasi dan penguasaan suasana, yah maksudnya sedikit skill public relation lah. oyah, jgn lupa dukung trainer anda dengan kelengkapan peralatan, intinya dia tinggal laksanakan acara training tanpa pusing tetek bengeknya. Best Regards n success!!! Oya, ini cm opini, saya selalu bisa salah.



 10 
 on: January 01, 2011, 01:04:53 PM 
Started by edwin.como - Last post by Welly
I DONT CAAAREE!!! I LOVE MEAT! Iga panggang, steak, sioke, siobak, kikil, sate kuda, HAp! Hap! Hap!

Bukankah masalah sesungguhnya bukan di situ? Kalo agan sekalian maw tahu masalah sesungguhnya: karena SDA kita sudah dipaksakan untuk memenuhi kebutuhan manusia yang jumlahnya dan kerakusannya. lah apa maw dibikin mate aja manusia2 ini? ENAK AJA!

Tanpa susu, kita tidak dapat memberikan gizi yang maksimal pada anak2, ingat bahwa tingkat gizi buruk pada sejarah dunia barat dulu mengakibatkan banyak anak (bayi) sengsara dan banyak kasus meninggal(kok g pake ASI? sumber susu adiguna dan adidaya yang sudah digunakan nenek moyang sejak lampau). Cek di sejarah produk Nestle. Susu hewani memberikan banyak hal luar biasa yang tidak bisa diberikan susu nabati.

daging, dalam jumlah byk buruk? semua yang keterlaluan memang g ada yg bagus! Jumlah dan Kerakusan manusia yang mengakibatkan harus dipenuhinya jumlah ayam dan sapi yang lahir dan mati tiap hari. Hitung sendiri klo satu hari anda makan 1 telor aja... berapa telor yang harus diendokin ma tuh induk ayam seluruh dunia? Perusahaan2 tidak lagi mengatakan "Kai menyediakan ayam" tapi berkata " kami memproduksi pangan". Ayam-ayam dan sapi sekarang bukan binatang ternak lagi fren. tapi binatang jagal!

Ikan yang jumlahnya seakan tidak habis di lautan, dihabisi manusia. anjing laut, paus, hiu, bahkan mungkin klo ada gurita raksasa pasti akan dimakan. manusia adalah top tier pada rantai makanan makanan manapun. dan klo anda semua belajar biologi d SMA piramida puncak membutuhkan makhluk yang ada di bawahnya dengan jumlah yang lebih besar (sangat, manusia itu rakus) daripada dia. Hitung seluluruh penduduk dunia, jika satu orang makan 3 on daging sehari berapa binatang sehari yang harus lahir dan mati?

I love Meat!

Pages: [1] 2 3 ... 10
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Theme updated by Runic Warrior.  Originally Designed by m3talc0re.
Page created in 0.03 seconds with 18 queries.